• EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac wave2 Dual Band AP

    EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac gelombang2 Dual Band AP

    DCN EAP380-E mangrupikeun jalur aksés nirkabel (AP) anu dirancang pikeun pasar SMB. Éta nyayogikeun kamampuan dukungan jasa anu komprehensif sareng fitur réliabilitas anu luhur, kaamanan tinggi, panyebaran jaringan saderhana, penemuan AC otomatis sareng konfigurasi, sareng manajemén waktos nyata sareng perawatan, anu nyayogikeun sarat panyebaran jaringan anu gampang. AP sasuai 802.11ac gelombang 2 patuh standar sareng tiasa nawiskeun pangaluaran 1,167Gbps maksimum - 300Mbps dina 2.4G kalayan 2 × 2, 867Mbps dina 5G kalayan 2 × 2. Anu ...
  • EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

    EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

    EAP280-E mangrupikeun perusahaan Wi-Fi AP (Access Point) anu hemat biaya anyar anu diwanohkeun ku DCN. AP ieu ngadukung standar 802.11n kalayan konéktipitas hulu Mega Ethernet. EAP280-E tiasa dianggo dina band 2.4G sareng throughput maksimum tiasa dugi ka 300Mbps. EAP280-E nyayogikeun fungsionalitas serbaguna radio, mobile, rékayasa kaamanan sareng lalu lintas sareng sanésna, tiasa dianggo sareng fisik atanapi cloud AC (Access Controller) kanggo nyayogikeun perusahaan, aksés jaringan Wi-Fi kampus ogé ruang kelas digital, Wi-Fi komérsial ...
  • EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall Wireless AP

    EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall Wireless AP

    EAP220 tiasa dipasang dina panel x86 standar, tanpa rekonstruksi témbok pikeun ngahémat biaya sareng waktos, sareng ngajagi hiasan aslina. EAP220 ngadukung 802.11AC standard2.4G sareng 5G band, sareng ngadukung bandwidth nirkabel pangluhurna aya 733Mbps. EAP220 nyayogikeun hiji port Ethernet uplink 100M, hiji port downlink 100M Ethernet sareng hiji port telepon RJ11. Port uplink tiasa ngadukung 802.3af POE, janten EAP220 henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun jangkauan WIFI berkinerja tinggi, tapi ogé tiasa nyayogikeun ...
  • EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall Wireless AP

    EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall Wireless AP

    EAP180 tiasa dipasang dina panel x86 standar, tanpa rekonstruksi témbok r pikeun ngahémat waktos sareng biaya. EAP180 ngadukung standar 802.11n sareng damel di band 2.4G, tiasa nyayogikeun rubakpita 300M. EAP180 nyayogikeun 1 * 100M port Ethernet uplink, hiji port downlink 100M Ethernet sareng port telepon RJ11. Kalayan port uplink ngadukung 802.3af POE, EAP180 henteu ngan ukur nyayogikeun jangkauan WiFi anu saé, tapi ogé sambungan kabel sareng sambungan telepon tambahan. Fitur Utama sareng Sorotan Gampang ...
  • EAP380-L SMB Smart Indoor 802.11ac Dual Band AP

    EAP380-L SMB Smart Indoor 802.11ac Dual Band AP

    EAP380-L nyaéta perusahaan Wi-Fi AP (Access Point) anu hemat biaya anyar anu diwanohkeun ku DCN. AP ieu ngadukung standar 802.11ac sareng 802.11n kalayan konéktipitas hulu Mega Ethernet. Sistem maksimum anu dikombinasikeun throughput tiasa dugi ka 733Mbps. Radio 2.4GHz ngadukung standar 802.11n kalayan throughput 300Mbps; radio 5GHz ngadukung standar 802.11ac kalayan throughput nepi ka 433Mbps. EAP380-L nyayogikeun fungsionalitas serbaguna radio, mobile, rékayasa kaamanan sareng lalu lintas sareng sajabana, éta tiasa ...

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami