Solusi

Solusi

  • Jaringan nirkabel Universitas Kehutanan Beijing di Cina

    Profil Pelanggan Universitas Kehutanan Beijing (BFU, atanapi BJFU) mangrupikeun paguron luhur di Kacamatan Haidian, Beijing anu fokus kana kehutanan. Mangrupikeun paguron luhur anu ramah lingkungan anu ngabagi élmu, rékayasa, hukum, seni sareng basa ka dunya. Syarat - Cover WiFi kinerja tinggi ...
    Maca deui
  • FIFA U20 World Cup 2019 di Polandia

    Profil Pelanggan Piala Dunia FIFA U-20 ka-22 bakal diayakeun di 6 kota di Polandia ti 23 Méi dugi ka 15 Juni di 2019. Syarat - aksés nirkabel kapadetan tinggi - Cakupan lengkep sareng wifi performa tinggi - Roaming lancar - sinyalna nirkabel luar Aplikasi Larutan DCN Jaringan Internét Sc ...
    Maca deui
  • DCN ngabantosan Rostelecom ngawangun cakupan WiFi désa di Rusia

    Profil Pelanggan Rostelecom mangrupikeun operator telekomunikasi nasional Rusia pangageungna kalayan jaringan tulang tonggong pangageungna (sakitar 500.000 km) di Rusia sareng nyayogikeun aksés "mil terakhir" kanggo 35 juta rumah tangga di nagarana. Syarat-Nyayogikeun aksés jaringan pikeun pangguna jarang di padesaan ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan Transportasi DCN

    Latar AFC System hartosna Sistem Koléksi Tarip Otomatis, éta mangrupikeun sistem jaringan penjualan otomatis tikét, ngecas, mariksa sareng statistik pikeun transit rel. Sistem ieu dumasar kana komputer, Komunikasi, jaringan, sareng kontrol otomatis. Sistem AFC tiasa dibagi ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan Ritél DCN

    Ihtisar Latar Pembeli dinten ieu nungtut - sareng bakal mindahkeun kasatiaanna ka mérek sanés nalika teu kahontal. Métode balanja anu mekarkeun anu maksa pangecér pikeun ngaévaluasi pangalaman na di toko pikeun henteu ngan ukur narik pelanggan anyar, tapi pikeun milarian cara énggal pikeun ngajaga konsumén anu aya ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan aksés DCN ISP

    Tinjauan Latar Dina kaayaan persaingan pasar anu sengit, pasar jasa Panyedia Layanan Internét (ISP) tradisional parantos langkung ipis (sapertos broadband, MPLS VPN sareng SMS). Samentawis éta, Kecerdasan Ponggawa (AI), Virtual Reality (VR), analytics data ageung, sareng komputasi awan: ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan panjagaan DCN IP

    Inpormasi Latar Solusi pangawasan IP seueur dianggo di sadaya industri, sapertos: · Pendidikan: ngawaskeun jauh tempat kaulinan sakola, lorong, aula sareng ruang kelas, ogé sababaraha gedong; · Transportasi: ngawaskeun jauh stasiun karéta, jalur karéta, jalan raya sareng bandara ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan Hotel DCN

    Latar Industri Jaringan Hotel Terminal anu pinter janten alat anu diperyogikeun pikeun kahirupan urang sadidinten. Nalika anjeun nuju di perjalanan, anjeun panginten peryogi aranjeunna damel tugas kantor tina jarak jauh, pikeun nyandak bagian dina rapat jarak jauh, pikeun mesen karéta atanapi tiket pesawat, nampi sareng ngirim email, sareng sajabina. Maka ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan Kaséhatan DCN

    Inpormasi Kasang Tukang Kanggo fasilitas perawatan kaséhatan, rumah sakit teras nyayogikeun rupa-rupa layanan médis pikeun pasién, sapertos perawatan darurat, operasi, péstopétik sareng jasa kalahiran. Dina raraga nyayogikeun perawatan kasehatan anu pangsaéna, nganggo ujung-ujung sareng t diagnostik anu dipercaya ...
    Maca deui
  • Solusi DCN Data Center

    Inpormasi Kasang Tukang Daérah komputasi awan, data ageung sareng internét sélulér nyepetkeun peluncuran jasa énggal sareng nyiptakeun patalimarga pusat data langkung seueur. Ieu peryogi réspon gancang tina jaringan pusat data. Solusi jaringan pusat data DCN nyadiakeun konsumén ngawangun ...
    Maca deui
  • Solusi Jaringan Kampus Intelektual DCN

     Inpormasi Kasang Tukang Pangembangan gancang Internét, khususna virtualisasi, awan, téknologi ieu nyurung transformasi dina industri pendidikan. Awan mangrupikeun simbol anu paling ageung dina pendidikan dasar sareng bidang pendidikan tinggi. Aksés gampang pikeun sumberdaya pendidikan anu utama ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami