Studi Kasus

Studi Kasus

  • Jaringan nirkabel Universitas Kehutanan Beijing di Cina

    Profil Pelanggan Universitas Kehutanan Beijing (BFU, atanapi BJFU) mangrupikeun paguron luhur di Kacamatan Haidian, Beijing anu fokus kana kehutanan. Mangrupikeun paguron luhur anu ramah lingkungan anu ngabagi élmu, rékayasa, hukum, seni sareng basa ka dunya. Syarat - Cover WiFi kinerja tinggi ...
    Maca deui
  • FIFA U20 World Cup 2019 di Polandia

    Profil Pelanggan Piala Dunia FIFA U-20 ka-22 bakal diayakeun di 6 kota di Polandia ti 23 Méi dugi ka 15 Juni di 2019. Syarat - aksés nirkabel kapadetan tinggi - Cakupan lengkep sareng wifi performa tinggi - Roaming lancar - sinyalna nirkabel luar Aplikasi Larutan DCN Jaringan Internét Sc ...
    Maca deui
  • DCN ngabantosan Rostelecom ngawangun cakupan WiFi désa di Rusia

    Profil Pelanggan Rostelecom mangrupikeun operator telekomunikasi nasional Rusia pangageungna kalayan jaringan tulang tonggong pangageungna (sakitar 500.000 km) di Rusia sareng nyayogikeun aksés "mil terakhir" kanggo 35 juta rumah tangga di nagarana. Syarat-Nyayogikeun aksés jaringan pikeun pangguna jarang di padesaan ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami