• CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

    Saklar seri tambaga DCN CS6200-EI mangrupikeun saklar routing stackable 10G generasi salajengna anu nyayogikeun aksés gigabit tetep sareng palabuhan uplink 10GE. Saklar tambaga CS6200-EI gaduh perangkat keras canggih sareng desain arsitektur perangkat lunak. Saklar ieu nyayogikeun kasadiaan tinggi, skalabilitas, kaamanan, épisiénsi énergi, sareng gampang dioperasikeun ku fitur-fitur euyeub sapertos VSF (Virtual Switch Framework), IEEE 802.3at catu daya opsional sareng kaleuleuwihan. Éta idéal pikeun pengumpulan tingkat tinggi atanapi inti inti ...
  • CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

    Saklar séri serat DCN CS6200-EI mangrupakeun saklar routing stackable 10GbE generasi salajengna anu nyayogikeun aksés optik gigabit sareng port uplink 10GbE. Saklar serat CS6200-EI gaduh perangkat keras canggih sareng desain arsitektur perangkat lunak. Saklar ieu nyayogikeun kasadiaan tinggi, skalabilitas, kaamanan, épisiénsi énergi, sareng gampang dioperasikeun ku fitur-fitur euyeub sapertos VSF (Virtual Switch Framework), catu daya kaleuleuwihan. Éta idéal pikeun pengumpulan optik kapadetan tinggi dina larutan FTTx atanapi ...
  • CS6200-52X-P-EI Dual Stack 10G 48 Ports PoE Ethernet Switch

    CS6200-52X-P-EI Dual tumpukan 10G 48 Palabuhan Poe Ethernet Saklar

    CS6200-52X-P-EI 10G stackable routing Poe switch gaduh perangkat keras canggih sareng desain arsitéktur software. CS6200-52X-P-EI nyayogikeun kasadiaan tinggi, skalabilitas, kaamanan, efisiensi énergi, sareng gampang dioperasikeun ku fitur anu euyeub sapertos VSF, IEEE 802.3at / IEEE 802.3bt sareng catu daya kaleuleuwihan. Éta cocog pikeun agrégasi kapadetan tinggi atanapi lapisan inti dina jaringan kampus atanapi jaringan SMB. Fitur Utama sareng Sorotan 60W Poe 8 palabuhan Poe munggaran ngadukung IEEE 802.3bt (60w). Aranjeunna tiasa ...
  • CS6200-28X-HI-24F High Performance 10G Full Fiber Ethernet Switch

    CS6200-28X-HI-24F High Performance 10G Full Fiber Ethernet Switch

    CS6200-28X-HI-24F saklar router stackable 10G generasi salajengna ngagaduhan desain arsitéktur hardware sareng perangkat lunak canggih, catu daya modular 1 + 1 kaleuleuwihan. CS6200-28X-HI-24F nyayogikeun kasadiaan tinggi, skalabilitas, kaamanan, épisiénsi énergi, sareng gampang dioperasikeun ku fitur anu kuat sapertos VSF (Virtual Switch Framework), catu daya kaleuleuwihan sareng OpenFlow. Éta cocog pikeun agrégasi kapadetan tinggi atanapi lapisan inti pikeun jaringan kampus, ISP, sareng perusahaan. Fitur Utama sareng Highl ...
  • CS6200-8G24S2Q-EI Dual Stack 40G Ethernet Routing Fiber Switch

    CS6200-8G24S2Q-EI Dual Stack 40G Ethernet Routing Fiber Switch

    DCN CS6200-8G24S2Q-EI nyaéta switching L3 stackable switch sareng palabuhan uplink serat 40GE. CS6200-8G24S2Q-EI ngagaduhan desain arsitéktur hardware sareng perangkat lunak canggih, catu daya ganda kaleuleusan. CS6200 nyayogikeun kasadiaan tinggi, skalabilitas, kaamanan, épisiénsi énergi, sareng gampang dioperasikeun ku fitur-fitur inovatif sapertos VSF (Virtual Switch Frame-work) sareng 3 unit kipas otomatis-adjust. Éta cocog pikeun ag-gregasi kapadetan tinggi dina jaringan perusahaan atanapi jaringan Kampus. Pikeun SMB, CS62 ...

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami