Singket DCN

DCN- Yunke China Information Technology Limited

Yunke China Information Technology Limited, salaku cabangna Digital China (Parent company) Group (Stock stock: SZ000034), mangrupikeun peralatan komunikasi data anu paling penting sareng panyadia solusi. Asalna ti Lenovo, DCN diawalan kana pasar jaringan di 1997 kalayan filsafat perusahaan "Berorientasi Klién, didorong Téhnologi sareng Service-preferensi".

DCN fokus kana bidang komunikasi data sareng lini produk lengkep, kalebet Switch, Wireless, Router, firewall Security sareng gateway, panyimpenan, CPE sareng jasa Cloud. Kalayan neraskeun nanem modal dina R&D, DCN mangrupikeun panyadia solusi IPv6 anu pangpentingna, perusahaan Cina anu munggaran kéngingkeun sertipikat IPv6 Siap Emas sareng pabrik munggaran kéngingkeun Sértipikat OpenFlow v1.3.

DCN nyayogikeun produk sareng solusi ka 60+ nagara di sakumna dunya, sareng parantos netepkeun pusat representasi sareng jasa di CIS, Éropa, Asia, Amérika sareng Wétan Tengah. DCN ngalayanan palanggan kalayan hasil ti Pendidikan, Pamaréntah, Operator, ISP, Perhotelan, sareng SMB.

Dumasar kana pamekaran mandiri sareng inovasi berkelanjutan, DCN teras-terasan nyayogikeun solusi jaringan kalayan produk jaringan anu cerdas, dipercaya sareng terpadu sareng jasa kualitas pikeun para klien

Pusat P&P:

image1
image2
image3
image4
image5
image6

Pabrik:

Alamat: No. 1068-3, Jimei North Avenue, Jimei District, Xiamen

image7
image8
image9
image10
image11
image12

Sertifikasi :

image13
image14
image15
image16
image17
image19

Sejarah Pangembangan :

Jaringan IPv6 Certified global an

Luncurkeun saklar data center anu ngadukung fitur virtualisasi; Luncurkeun saklar aliran kabuka komérsial anu munggaran di Cina; Dileler proyék IPv6 démo CNGI Akademi Élmu Cina;

Nyayogikeun saklar 1,2 kanggo jaringan SDN pusat jaringan Akademi Élmu Cina; Luncurkeun lini produk saklar pusat data

Luncurkeun switch inti pusat data komputasi generasi saterusna ku arsitéktur nutup; Dcnos7.0 diawalan, sareng sakabeh produk ngadukung aliran terbuka; Ngajalankeun solusi praktis SDN pikeun univers

DCN parantos ngagabung sareng organisasi onf dina kelompok di Cina, anu pangpayunna lulus sertifikasi konsistensi openflow 1.0

DCN mangrupikeun pabrikan domestik anu munggaran anu lulus dina sertifikasi konformasi OpenFlow V1.3

Séred sabeulah paling ipis sadunya DCN 802.11ac panel AP didaptarkeun sareng suksés netep di Zhongguancun National Independent Innovation Demonstration Zone

Perusahaan ngaluncurkeun seueur kelas perusahaan APS dumasar kana standar 802.11ac WAVE2; ngabaru tilu prekuensi dalapan stream produk AP wl8200-i3 (R2) pikeun minuhan skénario aksés kapadetan tinggi;

Generasi anyar SDN chip dumasar dolomite series cs6570 100g produk saklar pusat data kinerja tinggi diwanohkeun. Platform manajemén Imcloud Intelligent Cloud v2.0 diluncurkeun, anu ngadukung

Didirikeun taun 2008, kantor pusatna di Beijing, parantos ngadegkeun cabang déklarasi pajeg Beijing sareng Cabang Hong Kong. Ayeuna, éta ngagaduhan kantor di Changchun, Shenyang, Dalian, Zhengzhou, Hohhot, Shijiaz


Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami