banner
shengzhou-1
shengzhou-2
banner

PSE NA ZGJODHET NE?

Furnizuesi i produkteve me komunikim me një ndalesë

Ethernet Switch

Ndërprerës Ethernet

Drejtuar nga teknologjia

Enterprise

Ndërmarrje

Wi-Fi

RRETH NESH

DCN - Yunke

Yunke China Technology Technology Limited (Emri i mëparshëm si DIGITAL CHINA NETWORKS LIMITED, shkurt DCN), si filial i Digital China Group (Kodi i aksioneve: SZ000034), është një nga pajisjet kryesore të komunikimit të të dhënave dhe ofruesit e zgjidhjeve. Duke ardhur nga Lenovo, DCN u lansua në tregun e rrjetit në 1997 me filozofinë e kompanisë "Preferimi i klientit, i drejtuar nga teknologjia dhe shërbimi".

KATEGORIT E PRODUKTIT

Lini Mesazhin Tuaj

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni