• WL8200-WH2 802.11ac Wave 2 In-wall Dual Band Enterprise AP

  WL8200-WH2 802.11ac Wave 2 In-wall Dual Band Enterprise AP

  WL8200-WH2 е 802.11ac бран 2 базиран на двојна опсег безжична точка за пристап со високи перформанси (АП) што поддржува стандарден панел 86 за лесна инсталација; погоден е за хотел, образование, влада и деловни мрежи. Клучни карактеристики и нагласи Wичен и безжичен гигабитен пристап WL8200-WH2 интегрирани две гигабитни жични приклучоци за поврзување, можат вистински да ги исполнат условите за ширина на опсег на безжичните клиенти и четири-гигабитни приклучоци за етернет, кои поддржуваат флексибилна конфигурација на VLAN, ...
 • WL8200-WL2 802.11ac In-wall Dual Band Enterprise AP

  WL8200-WL2 802.11ac -иден двојно опсег Enterprise AP

  WL8200-WL2 е 802.11ac базирана на рентабилна точка за безжичен пристап (АП), издадена од DCN за индустријата за угостителство и образование. WL8200-WL2 го поддржува 802.11AC стандардот, вкупниот достапен безжичен опсег од 733Mbps. (2.4G опсегот може да обезбеди ширина на опсег од 300Mbps и опсегот на 5G може да обезбеди 433Mbps ширина на опсег). Клучни карактеристики и нагласи Лесно распоредување WL8200-WL2 може да се инсталира во стандарден панел 86, може да се инсталира брзо со само прицврстување на два завртка, така што инсталирате еден АП само ...
 • DCWL-2000WAP(R2) 802.11n Single-band wall-mounted AP

  DCWL-2000WAP (R2) 802.11n единечен опсег монтиран на wallид

  DCWL-2000WAP (R2) е нова генерација на 802.11n заснована на високо-економична точка за безжичен пристап (АП), ослободена за угостителството и образованието. DCWL-2000WAP (R2) поддржува 802.11n стандард, единечна 2.4G опсег што може да обезбеди ширина на опсег од 300M. Може да се инсталира во стандарден панел 86 без реконструкција на wallид и неговата дебелина е само 22mme. Клучни карактеристики и нагласи Лесно за распоредување - Брза инсталација DCWL-2000WAP (R2) може да се инсталира во стандарден панел 86, кујнски ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја