• EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac wave2 Dual Band AP

  EAP380-E SMB Smart Indoor 802.11ac wave2 Dual Band AP

  DCN EAP380-E е точка за безжичен пристап (АП) дизајнирана за пазарот на СМБ. Обезбедува сеопфатни можности за поддршка на услугите и одликува со голема сигурност, висока безбедност, едноставно распоредување на мрежата, автоматско откривање и конфигурирање на наизменична струја и управување и одржување во реално време, што ги исполнува барањата за лесно распоредување на мрежата. АП ја исполнува усогласеноста на стандардите со бран 2 од 802.11ac и може да понуди максимум проток од 1.167Gbps - 300Mbps во 2.4G со 2 × 2, 867Mbps во 5G со 2 × 2. На ...
 • EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

  EAP280-E SMB Smart Indoor 802.11n Single Band AP

  EAP280-E е ново ефективно претпријатие Wi-Fi AP (пристапна точка) претставено од DCN. Овој АП поддржува 802.11n стандард со мега етернет возводно поврзување. EAP280-E работи во опсег од 2.4G и максималната пропусност може да биде до 300Mbps. EAP280-E обезбедува разноврсна функционалност на радио, мобилен, безбедносен и сообраќаен инженеринг, итн., Може да работи со физички или облак AC (контролер за пристап) за да обезбеди пристап до мрежата на претпријатието, кампусот на Wi-Fi, како и просторијата за дигитална класа, комерцијалниот Wi-Fi ...
 • EAP220 Smart 802.11ac Dual Band In-wall Wireless AP

  EAP220 Smart 802.11ac двоен опсег Безжичен АП во wallид

  EAP220 може да се инсталира во стандарден панел x86, без реконструкција на wallидот за да заштедите трошоци и време и да ја заштитите оригиналната декорација. EAP220 го поддржува опсегот 802.11AC standard2.4G и 5G и го поддржува највисокиот достапен безжичен опсег од 733Mbps. EAP220 обезбедува една приклучок за етернет со врзаност од 100 милиони, етернет приклучок за 100М и една телефонска порта RJ11 за спуштање. Портата за uplink може да поддржува 802.3af POE, така што EAP220 не само што може да обезбеди WIFI покриеност со високи перформанси, туку и да обезбеди ...
 • EAP180 Smart 802.11n Single Band In-wall Wireless AP

  EAP180 Smart 802.11n едножичен безжичен АП во wallид

  EAP180 може да се инсталира во стандарден панел x86, без реконструкција на wallидот за да заштедите време и трошоци. EAP180 го поддржува стандардот 802.11n и работи во опсег од 2.4G, може да обезбеди ширина на опсег од 300 милиони. EAP180 обезбедува приклучок за етернет со врски од 1 * 100 милиони, приклучок за етернет од 100 М и еден телефонски приклучок за RJ11. Со приклучок за поврзување со поддршка на 802.3af POE, EAP180 не само што обезбедува високи перформанси WiFi покриеност, туку и дополнителна жична врска и телефонска врска. Клучни карактеристики и нагласи Лесно ...
 • EAC680 SMB Smart Wireless Access Controller

  Паметен безжичен контролер за пристап EAC680 SMB

  DCN EAC680 е паметен контролер за пристап (AC) развиен за безжични мрежи SMB и гранки на големи претпријатија. Може да се комбинира со DCN паметни EAP серии безжични пристапни точки (AP) за да формира решение за централно управувано безжична LAN (WLAN). EAC680 поддржува 24 * 10/100 / 1000MBase-T и 4 * 10GbE SFP +) за вклучување, може да управува до 520 паметни безжични АП. Уредот обезбедува силна контрола на пристап до WLAN преку системи како што се прецизно контролирање и управување со корисникот, комплетно управување со RF и безбедносни ...
 • EAC660 SMB Smart Wireless Access Controller

  Паметен безжичен контролер за пристап EAC660 SMB

  EAC660 е паметен контролер за пристап (AC) развиен од Yunke China Information Technology Limited (во натамошниот текст DCN) за безжични мрежи SMB и гранки на големи претпријатија. Може да се комбинира со DCN паметни EAP серии безжични пристапни точки (AP) за да формира решение за централно управувано безжична LAN (WLAN). EAC660 поддржува 4 * GbE Combo (SFP / RJ45), 12 * 1000M SFP порти и 4 * 10GbE SFP + порти за вклучување. Може да управува до 260 паметни безжични апликации. Уредот обезбедува силна пристапна WLAN ...
 • EAP380-L SMB Smart Indoor 802.11ac Dual Band AP

  EAP380-L SMB Smart Indoor 802.11ac Dual Band AP

  EAP380-L е ново ефективно претпријатие Wi-Fi AP (пристапна точка) претставено од DCN. Овој АП поддржува и 802.11ac и 802.11n стандард со мега етернет возводно поврзување. Максималната комбинирана моќност на системот може да биде до 733Mbps. 2.4GHz радио поддржува 802.11n стандард со пропусна моќност до 300Mbps; радиото од 5GHz поддржува стандард 802.11ac со пропусна моќност до 433Mbps. EAP380-L обезбедува разноврсна функционалност на радио, мобилен, безбедносен и сообраќаен инженеринг итн., Може да се ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја