• EAC680 SMB Smart Wireless Access Controller

    Паметен безжичен контролер за пристап EAC680 SMB

    DCN EAC680 е паметен контролер за пристап (AC) развиен за безжични мрежи SMB и гранки на големи претпријатија. Може да се комбинира со DCN паметни EAP серии безжични пристапни точки (AP) за да формира решение за централно управувано безжична LAN (WLAN). EAC680 поддржува 24 * 10/100 / 1000MBase-T и 4 * 10GbE SFP +) за вклучување, може да управува до 520 паметни безжични АП. Уредот обезбедува силна контрола на пристап до WLAN преку системи како што се прецизно контролирање и управување со корисникот, комплетно управување со RF и безбедносни ...
  • EAC660 SMB Smart Wireless Access Controller

    Паметен безжичен контролер за пристап EAC660 SMB

    EAC660 е паметен контролер за пристап (AC) развиен од Yunke China Information Technology Limited (во натамошниот текст DCN) за безжични мрежи SMB и гранки на големи претпријатија. Може да се комбинира со DCN паметни EAP серии безжични пристапни точки (AP) за да формира решение за централно управувано безжична LAN (WLAN). EAC660 поддржува 4 * GbE Combo (SFP / RJ45), 12 * 1000M SFP порти и 4 * 10GbE SFP + порти за вклучување. Може да управува до 260 паметни безжични апликации. Уредот обезбедува силна пристапна WLAN ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја