Едноставен управуван прекинувач

 • ES420-26P L2 Gigabit Simple Management Access Switch

  ES420-26P L2 гигабитен прекинувач за едноставен пристап за управување

  DCN ES420-26P е прекинувач на етернет управуван од гигабити, кој обезбедува 24 10/100 / 1000Mbps RJ45 и 2 SFP порти. Секоја порта поддржува автоматска функција MDI / MDIX и може да постигне пренасочување со брзина на жица. Прекинувачот ES420-26P е прекинувач за управување со мрежата со слоеви на гигабитни слоеви 2, дизајниран и развиен независно за градење гигабитни мрежи со високи перформанси. Обезбедува сеопфатен систем за заштита на безбедноста, целосни QoS политики и богати функции VLAN. Лесно е да се управува и одржува, а е ...
 • ES420-10P L2 Simple Management Switch

  ES420-10P L2 прекинувач за едноставно управување

  DCN ES420-10P обезбедува 8 * 10/100 / 1000M автоматска функција MDI / MDIX плус 2 * SFP порта што може да реализира пренасочување на брзината на жицата. Може да го поддржи ACL врз основа на пристаништето, за лесно постигнување на мрежно следење, контрола на сообраќајот, забелешка на приоритетот и сообраќај напред; поддршка на STP / RSTP / MSTP L2 технологија за заштита на врски, значително ја подобрува можноста за вишок на врски, обезбедува стабилност на мрежата; поддршка на ACL врз основа на временски опсег за лесно постигнување точна контрола на пристап; поддршка за автентикација 802.1x заснована на MAC и стр ...
 • ES420-26P-POE L2 Gigabit Simple Management PoE Access Switch

  ES420-26P-POE L2 гигабитни едноставни управување со прекинувач за пристап до PoE

  ES420-26P-POE е производ со прекинувач PoE Ethernet, управуван од гигабит, развиен од DCN, обезбедувајќи 24 10/100 / 1000Mbps RJ45 и 2 гигабитни SFP порти, секоја порта поддржува автоматска функција MDI / MDIX и може да постигне пренасочување на брзината. Сите 24 порти ја поддржуваат функцијата PoE што е во согласност со IEEE 802.3at стандардот и се компатибилни наназад со 802.3af. ES420-26P-POE може да се користи како опрема за снабдување со електрична енергија и може автоматски да го открие и идентификува уредот што работи што ги исполнува стандардите и напојувањето ...
 • ES420-10P-POE L2 Simple Management PoE Switch

  ES420-10P-POE L2 Едноставно управување со PoE прекинувач

  ES420-10P-POE може да обезбеди автоматска функција MDI / MDIX 8 * 10/100 / 1000M плус 2 * SFP порта што може да реализира пренасочување на брзината на жицата. Тоа е само-развиен целосен прекинувач за управување со мрежата на слојот 2 гигабит, дизајниран да ги подобри потребите на мрежата за пристап до гигабити со високи перформанси, како WIFI AP, IP камера, IP телефон и други видови опрема. Има 8 полни Gigabit RJ45 порти и може да обезбеди сеопфатна како QoS стратегија, богати функции на VLAN и едноставно управување и одржување, сите карактеристики м ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја