Матична компанија

logo-sz

Дигитална Кина Група копродукции, ООД

Рибар, Кина Груп копродукции, ООД (во натамошниот текст "Дигитална Кина"; Шифра на акции: 000034. СЗ), и помага на Кина да се подобри преку својата дигитална трансформација.

Од своето основање во 2000 година, Дигитална Кина се посветува на енергетизирање на дигиталната трансформација за индустријата со независна иновација на основните технологии и унапредување на големото подмладување на кинеската нација со дигитални технологии под концептот на „водење во концептите, технологиите и практиките“ . Во 2019 година, Дигитална Кина оствари годишен обрт од 86,8 милијарди јуани, рангирајќи се на 117-то место на листата на Фортун Кина 500.

Како водечки снабдувач на услуги во облак и решенија за дигитална трансформација во Кина, Дигитална Кина се потпира на независни иновации и екосистеми, ги интегрира дигиталните технологии како облак-компјутер, големи податоци, IoT и 5G, и гради можности за услуги во облак со целосен стак, исто така како целосен опсег на производи од приватна марка и решенија што ги покриваат полињата на мрежата, складирање, безбедност, апликација на податоци, интелигентно сметање и сл. Дигитална Кина обезбедува производи, решенија и услуги од целиот животен циклус за клиенти во индустрии како што се владата, финансиите , малопродажба, автомобил, образование, производство, културен туризам, медицинска нега во различни периоди на дигитална трансформација и континуирано овозможува надградување на индустриите и развој на дигитална економија.

Соочувајќи се со невидени можности донесени од светскиот економски раст и научните и технолошките иновации, Дигитал Кина ќе се потпре на погонот на „Облак + Независна иновација“, ќе остане доследен на мисијата за воспоставување, ќе оди напред со решителност и ќе вложи непрекинати напори за постигнување на двете Стогодишни цели.


Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја