• WL8200-T3 802.11ac Wave 2 Outdoor Triple Band Enterprise AP

    WL8200-T3 802.11ac Wave 2 Outdoor Triple Band Enterprise AP

    WL8200-T3 е надворешна безжична точка за пристап со високи перформанси, која може да поддржува 802.11ac бран 2 стандард со тројна лента (2,4 GHz & 5 GHz, и 2,4 G или 5G опсег), со усвојување технологии како што се повеќе влез повеќекратно излез ( MIMO) и мултиплексирање на ортогонална поделба на фреквенцијата (OFDM), WL8200-T3 може да обезбеди брзина на пренос на податоци од најмногу 400 Mbps во опсег од 2.4GHz и 1300Mbps во опсег од 5GHz. Поддржува до 350 истовремени корисници. WL8200-IT3 е широко користен при надворешно покривање на WIFI n ...
  • WL8200-IT3 802.11ac Wave 2 Outdoor Dual-Band Enterprise AP

    WL8200-IT3 802.11ac Wave 2 Outdoor Dual-Band Enterprise AP

    DCN WL8200-IT3 е надворешна безжична точка за пристап со високи перформанси што може да поддржува опсег од 2,4 GHz и 5 GHz, прифаќајќи технологии како што се мултиплекс со повеќе влезови (MIMO) и мултиплексирање на поделба на ортогонална фреквенција (OFDM), обезбедувајќи брзина на пренос на податоци од повеќето 400 Mbps во опсег од 2.4GHz и 867Mbps во опсег од 5GHz. Поддржува до 254 истовремени корисници. Со интегрирана антена внатре, WL8200-IT3 е широко користен на надворешни мрежи за покривање WIFI, како што се кампус, улици, рурална област, ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја