Решение

Решение

 • Бежична покриеност на универзитетот во шумарството Пекинг во Кина

  Профил на клиенти Универзитетот во шумарството во Пекинг (BFU, или BJFU) е универзитет во областа Хаидијан, Пекинг, фокусиран на шумарството. Тоа е еколошки универзитет кој споделува знаење за науки, инженерство, закони, уметности и јазици на светот. Потребно - WiFi капак со високи перформанси ...
  Прочитај повеќе
 • Светско првенство ФИФА У20 2019 во Полска

  Профил на клиентите 22-от Светски куп на ФИФА У-20 ќе се одржи во 6 градови во Полска од 23 мај до 15 јуни во 2019 година. Барање - Безжичен пристап со висока густина - Wi-Fi со целосна покриеност и високи перформанси - Беспрекорен роаминг - Безжично покривање на отворено Апликации за решение на DCN Интернет мрежа Sc ...
  Прочитај повеќе
 • DCN му помага на Ростелеком да изгради рурално покривање на WiFi во Русија

  Профил на клиентите Ростелеком е најголемиот руски национален телекомуникациски оператор со најголема домашна 'рбетна мрежа (околу 500 000 км) во Русија и обезбедува пристап на „последната милја“ за 35 милиони домаќинства на национално ниво. Барање -Обезбедете мрежен пристап за ретки корисници во руралните области ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за транспортна мрежа DCN

  Систем за AFC позадина значи систем за автоматска наплата на цени, тој е автоматски мрежен систем на продажба на билети, наплата, проверка и статистика за транзит на железницата. Системот се базира на компјутер, комуникација, мрежа и автоматска контрола. AFC системот може да биде поделен ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за трговија на мало DCN

  Преглед на заднината Денешниот купувач бара - и ќе ја префрли својата лојалност кон другите брендови кога очекувањата не се исполнети. Еволутивните методи на купување ги принудуваат трговците да ги проценуваат нивните искуства во продавниците не само да привлекуваат нови клиенти, туку и да најдат нови начини да ги задржат постојните клиенти ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за пристап до мрежата DCN ISP

  Преглед на заднината Под силната конкуренција на пазарот, традиционалниот пазар на услуги на Интернет-провајдерите (Интернет-провајдери) стана сè потенки и потенки (на пример, широкопојасен интернет, MPLS VPN и СМС). Во меѓувреме, вештачка интелигенција (AI), виртуелна реалност (VR), анализа на големи податоци и компјутерски облак: ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за мрежа за надзор на DCN

  Информации за позадина ИП решенијата за надзор се широко користени во сите индустрии, како што се: · Образование: далечинско следење на училишни игралишта, ходници, сали и училници, како и на некои згради; · Превоз: далечинско следење на железничката станица, железничката пруга, автопатот и аеродромот ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за хотелска мрежа DCN

  Позадина на индустријата за хотелска мрежа Паметните терминали стануваат неопходни алатки за нашето секојдневие. Кога сте на пат, можеби ќе ви требаат да ја извршуваат канцелариската работа од далечина, да учествуваат на далечен состанок, да резервираат билет за воз или авион, да примаат и испраќаат е-пошта и така натаму. Затоа ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за здравствена мрежа DCN

  Позадина Информации За здравствената установа, болницата секогаш обезбедува различни медицински услуги на пациентот, како итна помош, хирургија, акушерство и услуги за раѓање. Со цел да се обезбеди најдобра здравствена заштита, користејќи врвни и сигурни дијагностички ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за центарот за податоци ДЦН

  Информации за позадината Широката употреба на облак-компјутер, големи податоци и мобилен интернет го забрзува лансирањето на нови услуги и создава поголем сообраќај во центарот за податоци. Ова бара брз одговор од мрежата на центарот за податоци. Решението за мрежни решенија DCN им овозможува на клиентите градежни ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за мрежата на DCN Intellligent Campus

   Информации за позадината Брзиот развој на Интернет, особено виртуелизацијата, облакот, овие технологии ја поттикнуваат трансформацијата во индустријата за образование. Облакот е најголемиот симбол и во основните и во областите на високото образование. Лесниот пристап до образовните ресурси е голема ...
  Прочитај повеќе

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја