Решение за мрежа на центарот за податоци

Решение за мрежа на центарот за податоци

  • Решение за центарот за податоци ДЦН

    Информации за позадината Широката употреба на облак-компјутер, големи податоци и мобилен интернет го забрзува лансирањето на нови услуги и создава поголем сообраќај во центарот за податоци. Ова бара брз одговор од мрежата на центарот за податоци. Решението за мрежни решенија DCN им овозможува на клиентите градежни ...
    Прочитај повеќе

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја