Студија на случај

Студија на случај

 • Бежична покриеност на универзитетот во шумарството Пекинг во Кина

  Профил на клиенти Универзитетот во шумарството во Пекинг (BFU, или BJFU) е универзитет во областа Хаидијан, Пекинг, фокусиран на шумарството. Тоа е еколошки универзитет кој споделува знаење за науки, инженерство, закони, уметности и јазици на светот. Потребно - WiFi капак со високи перформанси ...
  Прочитај повеќе
 • Светско првенство ФИФА У20 2019 во Полска

  Профил на клиентите 22-от Светски куп на ФИФА У-20 ќе се одржи во 6 градови во Полска од 23 мај до 15 јуни во 2019 година. Барање - Безжичен пристап со висока густина - Wi-Fi со целосна покриеност и високи перформанси - Беспрекорен роаминг - Безжично покривање на отворено Апликации за решение на DCN Интернет мрежа Sc ...
  Прочитај повеќе
 • DCN му помага на Ростелеком да изгради рурално покривање на WiFi во Русија

  Профил на клиентите Ростелеком е најголемиот руски национален телекомуникациски оператор со најголема домашна 'рбетна мрежа (околу 500 000 км) во Русија и обезбедува пристап на „последната милја“ за 35 милиони домаќинства на национално ниво. Барање -Обезбедете мрежен пристап за ретки корисници во руралните области ...
  Прочитај повеќе

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја