Студии врз за студентски град Решение

Студии врз за студентски град Решение

 • Решение за транспортна мрежа DCN

  Систем за AFC позадина значи систем за автоматска наплата на цени, тој е автоматски мрежен систем на продажба на билети, наплата, проверка и статистика за транзит на железницата. Системот се базира на компјутер, комуникација, мрежа и автоматска контрола. AFC системот може да биде поделен ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за трговија на мало DCN

  Преглед на заднината Денешниот купувач бара - и ќе ја префрли својата лојалност кон другите брендови кога очекувањата не се исполнети. Еволутивните методи на купување ги принудуваат трговците да ги проценуваат нивните искуства во продавниците не само да привлекуваат нови клиенти, туку и да најдат нови начини да ги задржат постојните клиенти ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за хотелска мрежа DCN

  Позадина на индустријата за хотелска мрежа Паметните терминали стануваат неопходни алатки за нашето секојдневие. Кога сте на пат, можеби ќе ви требаат да ја извршуваат канцелариската работа од далечина, да учествуваат на далечен состанок, да резервираат билет за воз или авион, да примаат и испраќаат е-пошта и така натаму. Затоа ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за здравствена мрежа DCN

  Позадина Информации За здравствената установа, болницата секогаш обезбедува различни медицински услуги на пациентот, како итна помош, хирургија, акушерство и услуги за раѓање. Со цел да се обезбеди најдобра здравствена заштита, користејќи врвни и сигурни дијагностички ...
  Прочитај повеќе
 • Решение за мрежата на DCN Intellligent Campus

   Информации за позадината Брзиот развој на Интернет, особено виртуелизацијата, облакот, овие технологии ја поттикнуваат трансформацијата во индустријата за образование. Облакот е најголемиот симбол и во основните и во областите на високото образование. Лесниот пристап до образовните ресурси е голема ...
  Прочитај повеќе

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја