Мулти-јадрен безбедносен портал

  • DCME All-in-one Gateway

    Портал DCME Сè-во-едно

    DCME е нова генерација на безбедносен порта со високи перформанси со користење на повеќе-јадрен процесор со високи перформанси, во комбинација со наменски чипсет ASIC. Со супериорни перформанси и моќни можности за обработка на податоци, DCME работи преку пропусна моќност на жицата и водечки број на нови поврзувања во индустријата во споредба со традиционалниот заштитен allид и широкопојасен рутер. DCME интегрира широкопојасен рутер, заштитен allид, прекинувач, VPN, управување и контрола на сообраќајот, мрежна безбедност, безжичен контролер и лесен ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја