• CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

  CS6200 (R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Baker Switch

  Прекинувачите DCN CS6200-EI серија од бакар се следната генерација 10G преклопни рутирачки прекинувачи од следната генерација кои обезбедуваат фиксен гигабит пристап и 10GE приклучоци за поврзување. CS6200-EI прекинувачот за бакар има напреден дизајн на архитектура за хардвер и софтвер. Овие прекинувачи обезбедуваат висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и лесна работа со богати карактеристики како што се VSF (Virtual Switch Framework), IEEE 802.3at по избор и излишно напојување. Таа е идеална за агрегација со висока густина или основен слој ...
 • CS6200(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

  Прекинувач со влакна за рутирање CS6200 (R2) со двоен оџак 10G етернет

  Склопки со серија влакна DCN CS6200-EI се следни генерации 10GbE рута-прекинувачи што можат да се редат и обезбедуваат фиксен гигабит оптички пристап и 10GbE порти за поврзување. Прекинувачот за влакна CS6200-EI има напреден дизајн на хардверска и софтверска архитектура. Овие прекинувачи обезбедуваат висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и леснотија на работа со богати карактеристики како што се VSF (Виртуелна рамка за прекинувачи), излишни напојувања. Таа е идеална за оптичка агрегација со висока густина во решенија FTTx или околу ...
 • CS6200-52X-P-EI Dual Stack 10G 48 Ports PoE Ethernet Switch

  CS6200-52X-P-EI двоен стек 10G 48 порти PoE етернет прекинувач

  CS6200-52X-P-EI 10G рутирачки PoE прекинувач има напредна конструкција на хардвер и софтвер за архитектура. CS6200-52X-P-EI обезбедува висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и лесна работа со богати карактеристики како што се VSF, IEEE 802.3at / IEEE 802.3bt и непотребни напојувања. Таа е идеална за агрегација со висока густина или основен слој во мрежите на кампусот или мрежите на СМБ. Клучни карактеристики и нагласи 60W PoE Првите 8 PoE порти поддржуваат IEEE 802.3bt (60w). Тие можат да бидат ...
 • CS6200-28X-HI-24F High Performance 10G Full Fiber Ethernet Switch

  CS6200-28X-HI-24F прекинувач со 10G целосна влакна со етернет со високи перформанси

  CS6200-28X-HI-24F следната генерација 10G преклопни рутирачки прекинувачи има напреден дизајн на хардверска и софтверска архитектура, вградени модуларни излишни напојувања од 1 + 1. CS6200-28X-HI-24F обезбедува висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и лесна работа со моќни карактеристики како што се VSF (Виртуелна рамка за прекинувач), излишни напојувања и OpenFlow. Таа е идеална за агрегација со висока густина или основен слој за мрежата на кампусот, интернет провајдерот и претпријатието. Клучни карактеристики и Highl ...
 • CS6200-8G24S2Q-EI Dual Stack 40G Ethernet Routing Fiber Switch

  CS6200-8G24S2Q-EI двојна магацина 40G етернет рутирање на прекинувач со влакна

  DCN CS6200-8G24S2Q-EI е прекинувач за рутирање што може да се натрупа со L3 со приклучоци за поврзување со 40GE влакна. CS6200-8G24S2Q-EI има напреден дизајн на хардверска и софтверска архитектура, вградено двојно излишно напојување. CS6200 обезбедува висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и лесна работа со иновативни одлики како што се VSF (работа на рамка за виртуелен прекинувач) и 3 фиксни автоматски прилагодени единици на вентилаторот. Таа е идеална за агрегација со висока густина во мрежи на претпријатија или мрежи на кампус. За SMB, CS62 ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја