• S5750E-26X-SI L2 Dual Stack 40G Intelligent Fiber Switch

  S5750E-26X-SI L2 Интелигентен прекинувач со двојни магацини 40G

  Прекинувачот S5750E-26X-SI е нова генерација на интелигентни прекинувачи за агрегација и пристап дизајниран од DCN за оператори и мрежи MAN. S5750E-26X-SI обезбедува 24 10GbE (SFP +) и 2 40GbE (QSFP) физички приклучоци и излишни напојувања, дизајнирани за сценарио за пристап до 10G и општо мрежно сценарио за конвергенција 10G со карактеристики на дизајнот на телеком со висока сигурност и вишок. Клучни карактеристики и нагласи Перформанси и приспособливост 10-гигабитна етернет поврзаност на S5750E-26X-SI ...
 • S5750E(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Fiber Switch

  S5750E (R2) прекинувач за рутирање на влакна со двоен магацин 10G етернет

  Прекинувачот од серија DCN S5750E е прекинувач за рутирање што може да се рангира на влакна со фиксни, вградени приклучоци за поврзување од 10GbE. Овие целосно управувани прекинувачи обезбедуваат висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и лесно ракување со богати карактеристики на L3. Таа е идеална за агрегација или пристапен слој за кампусот, претпријатието, владата и мрежите на давателите на услуги. Клучни карактеристики и нагласи Перформанси и приспособливост Со висок капацитет за вклучување, серијата S5750E (R2) поддржува жичана брзина L2 / L3 напред ...
 • S5750E(R2) Dual Stack 10G Ethernet Routing Copper Switch

  S5750E (R2) двојна магацина 10G етернет рутирачки бакарен прекинувач

  Склопки со серија DCN S5750E се прекинувачи за рутирање што можат да се натрупуваат во класа на претпријатие со фиксни, вградени приклучоци за поврзување од 10GbE. Овие целосно управувани прекинувачи обезбедуваат висока достапност, приспособливост, безбедност, енергетска ефикасност и лесно ракување со богати карактеристики на L3. Таа е идеална за агрегација или пристапен слој за кампусот, претпријатието, владата и мрежите на давателите на услуги. Клучни карактеристики и нагласи Перформанси и приспособливост Со висок капацитет за вклучување, серијата S5750E (R2) поддржува жичана брзина L2 / L3 ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја