• S4600-28X-SI 10G Intelligent Ethernet Access Switch

  S4600-28X-SI 10G Интелигентен прекинувач за пристап до етернет

  S4600-28X / 52X-SI е L2 10G интелигентен прекинувач за поврзување дизајниран за оператори и мрежи MAN. Поддржува сеопфатен QoS, подобрени функции VLAN (Динамички VLAN, Voice VLAN, QinQ, N: 1 VLAN превод итн.), Протокол за заштита на етернет прстен (G.8032), класифицирана контрола на ширина на опсег, интелигентна безбедносна контрола, OAM (операции, администрација и одржување ), функции за управување и услуги со Triple-Play што ги исполнуваат мрежните барања што ги бара операторската мрежа, пристап до МАН. S4600-2 ...
 • S4600-SI Gigabits Dual Stack Intelligent Switch

  Интелигентен прекинувач S4600-SI гигабити со двоен стек

  Сериите DCN S4600-SI се целосни самостојни прекинувачи на GbE, обезбедуваат пристап во претпријатие за апликации во кампусот и гранките. Овие целосно управувани прекинувачи можат да обезбедат напредни одлики на слој 2, како и опционална моќност преку енергија преку Ethernet Plus (PoE +). интегрира напредни функции за управување и безбедност за да обезбеди перформанси и приспособливост. Тоа е идеално решение за распоредување на мрежата за пристап до претпријатија и оператори. Клучни карактеристики и нагласи Серија на зелена енергија S4600-SI е во согласност со IEEE ...
 • S4200-SI Series L2 Gigabits Dual Stack Intelligent Switch

  Интелигентен прекинувач S4200-SI серија L2 гигабити со двојно стек

  Сериите DCN S4200-SI се економични самостојни прекинувачи GbE обезбедуваат пристап во претпријатие за апликации во кампусот и гранките. Овие целосно управувани прекинувачи можат да обезбедат напредни одлики на слој 2, како и опционална моќност преку енергија преку Ethernet Plus (PoE +). Наменети за едноставна операција за намалување на вкупните трошоци за сопственост, тие овозможуваат деловно работење со размерливо, безбедно и енергетски ефикасно работење со интелигентни услуги. Клучни карактеристики и нагласи Серија на зелена енергија S4200-SI е во согласност со ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја