• DIN-Rail L2 Industrial Switch

    Индустриски прекинувач DIN-Rail L2

    Индустрискиот прекинувач од серија IS2100D (R2) обезбедува брза поврзување на гигабит етернет во компактен фактор на форма и е дизајниран за широк спектар на индустриски апликации каде што се потребни стврднати производи. Платформата е изградена за да издржи на суровата околина во производството, енергијата, транспортот, рударството и паметните градови. Платформата IS2100D (R2) е исто така идеална за проширено распоредување на претпријатијата во надворешни простори, магацини и дистрибутивни центри. Овие прекинувачи работат софтверски базиран ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја