Заштитен ид на следната генерација на серијата DCFW-1800

Заштитен ид на следната генерација на серијата DCFW-1800

Краток опис:

Заштитен ид на DCN следната генерација (NGFW) обезбедува сеопфатна и грануларна видливост и контрола на апликациите. Може да ги идентификува и спречи потенцијалните закани поврзани со апликации со висок ризик, додека обезбедува политика заснована врз апликации, корисници и групи на корисници. Може да се дефинираат политики кои гарантираат ширина на опсег на апликации критични за мисијата, додека ограничуваат или блокираат неовластени или малициозни апликации. DCN NGFW вклучува сеопфатна мрежна безбедност и советување ...


Детали за производот

Ознаки на производот

Заштитен ид на DCN следната генерација (NGFW) обезбедува сеопфатна и грануларна видливост и контрола на апликациите. Може да ги идентификува и спречи потенцијалните закани поврзани со апликации со висок ризик, додека обезбедува политика заснована врз апликации, корисници и групи на корисници. Може да се дефинираат политики кои гарантираат ширина на опсег на апликации критични за мисијата, додека ограничуваат или блокираат неовластени или малициозни апликации. DCN NGFW вклучува сеопфатна безбедносна мрежа и напредни карактеристики на заштитен allид, обезбедува врвни перформанси, одлична енергетска ефикасност и сеопфатна можност за спречување закани.

1800-1

 


Клучни карактеристики и нагласи

Идентификација и контрола на грануларна апликација

DCFW-1800E NGFW обезбедува ситно-грануларна контрола на веб-апликации без оглед на пристаништето, протоколот или затајувачкото дејство. Може да ги идентификува и спречи потенцијалните закани поврзани со апликации со висок ризик, додека обезбедува политика заснована врз апликации, корисници и групи на корисници.Безбедност Може да се дефинираат политики кои гарантираат ширина на опсег на апликации критични за мисијата, додека ограничуваат или блокираат неовластени или малициозни апликации.

Контролирајте сеопфатно откривање и спречување на закани

DCFW-1800E NGFW обезбедува заштита во реално време за апликации од мрежни напади, вклучувајќи вируси, шпионски софтвер, црви, ботнети, измама со ARP, DoS / DDoS, тројанци, прелевање на тампон и инјекции на SQL. Вклучува унифициран мотор за откривање закани што споделува детали за пакети со повеќе безбедносни мотори (АД, IPS, филтрирање URL, анти-вирус, итн.), Што значително ја подобрува ефикасноста на заштитата и ја намалува латентноста на мрежата.

Мрежни услуги

 • Динамичко рутирање (OSPF, BGP, RIPv2)
 • Статичко и рутирање на политики
 • Пат контролиран од апликација
 • Вграден DHCP, NTP, DNS сервер и DNS прокси
 • Режим на допир - се поврзува со портата SPAN
 • Режими на интерфејс: кодош, агрегиран порт, враќање назад, VLANS (802.1Q и багажник)
 • Префрлување и рутирање на L2 / L3
 • Виртуелна жица (слој 1) транспарентно внатрешно распоредување

Заштитен allид

 • Режими на работа: NAT / пат, транспарентен (мост) и мешан режим
 • Објекти за политика: предефинирани, прилагодени и групирање предмети
 • Безбедносна политика заснована на примена, улога и гео-локација
 • Портали за ниво на апликација и поддршка за сесии: MSRCP, PPTP, RAS, RSH, SIP, FTP, TFTP, HTTP, DCE / RPC, DNS-TCP, DNS-UDP, H.245 0, H.245 1, H.323
 • NAT и ALG поддршка: NAT46, NAT64, NAT444, SNAT, DNAT, PAT, Full Cone NAT, STUN
 • Конфигурација на NAT: по политика и централна табела на NAT
 • VoIP: поминување низ SIP / H.323 / SCCP NAT, вдлабнување на пински RTP
 • Поглед на глобалното управување со политиката
 • Инспекција на вишок на безбедносна политика
 • Распоред: еднократен и периодичен

Превенција од упад

l Откривање на аномалија на протокол, откривање засновано на стапка, сопствени потписи, рачно, автоматско ажурирање на потпис за поттикнување или повлекување, интегрирана енциклопедија за закани

 • Дејства на IPS: стандардно, монитор, блокирање, ресетирање (IP на напаѓачи или IP-жртва, дојдовен интерфејс) со време на истекување
 • Опција за најавување пакети
 • Избор заснован на филтри: сериозност, цел, ОС, апликација или протокол
 • ИП ослободување од специфични потписи на IPS
 • Режим на кодош IDS
 • Заштита на DoS заснована на стапки IPv4 и IPv6 со поставки на праг од поплавување на TCP Syn, скенирање на порта TCP / UDP / SCTP, измазнување на ICMP, поплавување на сесија TCP / UDP / SCIP / ICMP (извор / дестинација)
 • Активен бајпас со бајпас интерфејси
 • Преддефинирана конфигурација за превенција

Анти-вирус

• Рачно, автоматско ажурирање на потписот за притискање или повлекување

• Антивирус базиран на проток: протоколите вклучуваат HTTP, SMTP, POP3, IMAP, FTP / SFTP

• Скенирање на вирусот на компресирана датотека

Одбрана одбрана

• Абнормална протоколарна одбрана на нападот

• Anti-DoS / DDoS, вклучувајќи SYN Flood, DNS Query Flood defence

• Арп напад одбрана

Филтрирање на URL

• Проверка на веб-филтрирање заснована на проток

• Рачно дефинирано веб-филтрирање засновано на URL, веб-содржина и MIME-заглавие

• Динамичко филтрирање на веб со база на податоци за категоризација во реално време на облак: над 140 милиони URL-адреси со 64 категории (од кои 8 се поврзани со безбедноста)

• Дополнителни карактеристики на веб-филтрирање:

- Филтрирајте го Java аплетот, ActiveX или колачето

- Блокирајте го HTTP Post

- Внесете клучни зборови за пребарување

- Ослободете ги скенираните шифрирани врски на одредени категории за приватност

• Отфрлање на профилот за филтрирање на веб: му овозможува на администраторот привремено да додели различни профили на корисник / група / IP

• Отфрлање на локални категории на веб-филтри и оценување на категории

IP репутација

• Блокирање на IP-серверот Botnet со глобална база на податоци за репутација на IP

SSL декрипција

• Идентификација на апликацијата за SSL-шифриран сообраќај

• IPS овозможување за шифриран сообраќај SSL

• AV-овозможување за шифриран сообраќај SSL

• URL филтер за шифриран сообраќај SSL

• Безбеден список за шифрирање со SSL

• Режим на растоварување на SSL прокси

Идентификација на крајната точка

• Поддршка за идентификување на крајната точка IP, количината на крајната точка, on-line времето, off-line времето и on-line времетраењето

• Поддржете 2 оперативни системи

• Барање за поддршка засновано врз количина на IP и крајна точка

Контрола за пренос на датотеки

• Контрола за пренос на датотека врз основа на името, видот и големината на датотеката

• Идентификација на протокол за датотеки, вклучувајќи HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, POP3 и SMB протоколи

• Потпис на датотека и идентификација на наставка за над 100 типови на датотеки

Контрола на апликација

• Над 3.000 апликации што можат да се филтрираат според име, категорија, поткатегорија, технологија и ризик

• Секоја апликација содржи опис, фактори на ризик, зависности, типични порти што се користат и URL-адреси за дополнителна референца

• Дејства: блокирање, ресетирање на сесија, монитор, обликување на сообраќај

• Идентификувајте ги и контролирајте ги апликациите за облак во облакот

• Обезбедете мулти-димензионално следење и статистика за апликации во облак, вклучувајќи ги категоријата и карактеристиките на ризикот

Квалитет на услугата (QoS)

• Максимални / загарантирани тунели со ширина на опсег или IP / корисничка основа

• Распределба на тунел заснован на безбедносен домен, интерфејс, адреса, корисник / корисничка група, сервер / сервер група, апликација / група апликации, TOS, VLAN

• Пропусен опсег распределен според времето, приоритетот или подеднакво споделување на опсегот

• Поддршка за видот на услугата (TOS) и диференцираните услуги (DiffServ)

• Приоритетно доделување на преостанатиот опсег

• Максимални истовремени врски по IP

Балансирање на оптоварување на серверот

• Пондериран хаширање, пондерирана врска со најмалку врски и пондерирана кружна топка

• Заштита на сесија, упорност на сесија и следење на статусот на сесијата

• Здравствена проверка на серверот, следење на сесијата и заштита на сесијата

Врска Балансирање на оптоварување

• Балансирање на оптоварување со двонасочна врска

• Балансирање на оптоварување на излезни врски вклучува рутирање засновано врз политика, ECMP и пондерирано, вградено рутирање на интернет провајдер и динамичко откривање

• Балансирањето на оптоварувањето на влезната врска поддржува паметен DNS и динамичко откривање

• Автоматско вклучување на врската засновано на ширина на опсег, латентност, нервоза, поврзаност, апликација, итн.

• Поврзете здравствена инспекција со ARP, PING и DNS

VPN

• IPSec VPN

- режим IPSEC Фаза 1: агресивен и главен режим за заштита на лична карта

- Опции за прифаќање од врсници: каква било лична карта, специфична лична карта, лична карта во група на корисници

- Поддржува IKEv1 и IKEv2 (RFC 4306)

- Метод за автентикација: сертификат и претходно споделен клуч

- Поддршка за конфигурација на режимот IKE (како сервер или клиент)

- DHCP преку IPSEC

- Истекување на клучот за шифрирање на IKE што може да се конфигурира, фреквенција на траење низ NAT која е жива

- Фаза 1 / Фаза 2 Шифрирање на предлог: DES, 3DES, AES128, AES192, AES256

- Проверка на предлог фаза 1 / фаза 2: MD5, SHA1, SHA256, SHA384, SHA512

- Фаза 1 / Фаза 2 Поддршка на Дифи-Хелман: 1,2,5

- XAuth како режим на сервер и за корисници на телефонски број

- Откривање на мртви врсници

- Откривање на реприза

- Автоматско одржување во живот за Фаза 2 СА

• Поддршка за IPSEC VPN царство: дозволува повеќе прилагодени SSL VPN најавувања поврзани со кориснички групи (URL патеки, дизајн)

• Опции за конфигурација на IPSEC VPN: базирани на рути или засновани врз политика

• Режими за распоредување на IPSEC VPN: портал до портал, целосна мрежа, центар и звук, излишен тунел, завршување на VPN во транспарентен режим

• Еднократно најавување спречува истовремени најавувања со истото корисничко име

• ограничувања на истовремени корисници на SSL портал

• Модулот за пренасочување на SSL VPN портот ги криптира податоците на клиентот и ги испраќа податоците до серверот за апликации

• Поддржува клиенти кои работат со iOS, Android и Windows XP / Vista, вклучително и 64-битен Windows OS

• Проверка на интегритетот на домаќинот и проверка на ОС пред врските со SSL-тунел

• Проверка на домаќинот MAC по портал

• Опција за чистење на меморија пред да заврши SSL VPN сесијата

• режим на клиент и сервер L2TP, L2TP преку IPSEC и GRE преку IPSEC

• Преглед и управување со IPSEC и SSL VPN врски

• PnPVPN

IPv6

• Управување со IPv6, најавување IPv6 и HA

• IPv6 тунелирање, DNS64 / NAT64, итн

• протоколи за рутирање IPv6, статичко рутирање, рутирање на политики, ISIS, RIPng, OSPFv3 и BGP4 +

• IPS, идентификација на апликација, контрола на пристап, одбрана на напади од НД

VSYS

• Алокација на ресурси на системот на секој VSYS

• Виртуелизација на процесорот

• Не-root VSYS заштитен allид, IPSec VPN, SSL VPN, IPS, филтрирање URL

• Следење и статистика на VSYS

Висока достапност

• Непотребни интерфејси на отчукувањата на срцето

• Активни / активни и активни / пасивни

• Самостојна синхронизација на сесијата

• ХА резервиран интерфејс за управување

• Успех:

- Пристаниште, локално и далечинско следење на врската

- Државен неуспех

- Под-втор неуспех

- Известување за неуспех

• Опции за распоредување:

- ХА со агрегација на врски

- Комплетна мрежа ХА

- Географски дисперзирана ХА

Идентитет на корисник и уред

• База на податоци за локални корисници

• Далечинска автентикација на корисникот: TACACS +, LDAP, Radius, Active

• Единствено најавување: Виндоус АД

• Автентикација од 2 фактори: поддршка од трета страна, интегриран сервер за токен со физички и СМС-пораки

• Политики засновани на корисници и уреди

• Синхронизација на корисничка група заснована на АД и ЛДАП

• Поддршка за 802.1X, SSO Proxy

Администрација

• Менаџмент пристап: HTTP / HTTPS, SSH, телнет, конзола

• Централно управување: Менаџер за безбедност на DCN, API на веб-услуги

• Интеграција на системот: SNMP, Syslog, партнерства во алијансата

• Брзо распоредување: автоматско инсталирање на USB, локално и далечинско извршување на скрипта

• Динамичен статус на контролна табла во реално време и графички контроли за вежбање

• Јазична поддршка: англиски

Дневници и известување

• Објекти за најавување: локална меморија и складирање (доколку е достапно), повеќе Сислог-сервери

• Шифрирано најавување и закажано сериско поставување дневник

• Сигурна најава користејќи ја опцијата TCP (RFC 3195)

• Детални дневници на сообраќајот: проследени, повредени сесии, локален сообраќај, неважечки пакети, URL, итн.

• Сеопфатни дневници за настани: ревизии на системски и административни активности, рутирање и вмрежување, VPN, автентикација на корисникот

• Опција за резолуција на името на IP и услужната порта

• Опција за краток формат на дневник за сообраќај

• Три предефинирани извештаи: Безбедност, проток и мрежни извештаи

• Известување дефинирано од корисникот

• Извештаите може да се извезуваат во PDF преку е-пошта и FTP

Спецификации

Модел

N9040

N8420

N7210

N6008

Спецификација на хардвер

DRAM меморија(Стандард / Макс)

16 GB

8 GB

2 GB

2 GB

Блесок

512 MB

Интерфејс за управување

1 * Конзола, 1 * AUX, 1 * USB2.0, 1 * HA, 1 * MGT

1 * Конзола, 1 * USB2.0

Физички интерфејс

4 * GE RJ45
4 * GE SFP

4 * GE RJ45 (вклучени се и 2 бајпас порти)
4 * GE SFP
2 * 10GE SFP +

6 * GE RJ45
4 * GE SFP

5 * GE RJ45
4 * SFP / GE комбо

Слот за проширување

4

2

НА

Модул за проширување

MFW-1800E-8GT
MFW-1800E-8GB
MFW-1800E-4GT-B MFW-1800E-4GT-P MFW-N90-2XFP MFW-1800E-8SFP +

MFW-1800E-8GT
MFW-1800E-8GB
MFW-1800E-4GT-B MFW-1800E-4GT-P MFW-N90-2XFP MFW-1800E-8SFP +

MFW-1800E-8GT
MFW-1800E-8GB
MFW-1800E-4GT-B MFW-1800E-4GT-P

НА

Моќност

Двојно топло-заменливо, 450W

Двоен фиксен, 150W

Двоен фиксен, 45W

Опсег на напон

100-240V AC, 50 / 60Hz

Монтажа

2U решетка

1U решетка

Димензија

(Ш x Д x В.)

440,0 мм × 520,0 мм × 88,0 мм

440,0 мм × 530,0 мм × 88,0 мм

436,0 мм × 366,0 мм × 44,0 мм

442,0 mm × 241,0 mm × 44,0 mm

Тежина

12,3 кг

11,8 кг

5,6 кг

2,5 кг

Работна температура

0-40

Работна влажност

10-95% (без кондензација)

Перформанси на производот

Пропусна моќност(Стандардна / макс)

32Gbps

16 Gbps

8Gbps

2,5 / 4Gbps

Пропусна моќ на IPSec

18Gbps

8Gbps

3Gbps

1 Gbps

Антивирусен проток

8Gbps

3,5 Gbps

1.6Gbps

700Mbps

Пропусна моќ на IPS

15 Gbps

5Gbps

3Gbps

1 Gbps

Истовремени врски

(Стандарден / максимум)

12 милиони

6 милиони

3 милиони

1м / 2м

Нови HTTP врски во секунда

340K

150K

75К

26К

Нови TCP врски во секунда

500K

200K

120К

50K

Параметри на карактеристиките

Максимални записи за услуги / групи

6000

6000

2048

512

Максимални записи во политиката

40000

40000

8000

2000

Макс број на зона

512

512

256

128

Максимални записи на адреса IPv4

16384

8192

8192

4096

Максимални тунели IPsec

20000

20000

6000

2000

Истовремени корисници (стандарден / максимум)

8/50000

8/20000 година

8/8000

8/2000

SSL VPN врска(Стандард / Макс)

8/10000

8/10000

8/4000

8/1000 година

Максимални рути (само верзија IPv4)

30000

30000

10000

4000

Макс VSYS поддржан

250

250

50

5

Макс виртуелен рутер

250

250

50

5

Тунели Макс ГРЕ

1024

1024

256

128

 

Модел

N5005

N3002

N2002

Спецификација на хардвер 

DRAM меморија(Стандард / Макс)

2 GB

1 GB

1 GB

Блесок

512 MB

Интерфејс за управување

1 * Конзола, 1 * USB2.0

Физички интерфејс

9 * GE RJ45

Слот за проширување

НА

Модул за проширување

НА

Моќност

Единечна моќност, 45W

30W

30W

Опсег на напон

100-240V AC, 50 / 60Hz

Монтажа

1U решетка

работна површина

Димензија(WxDxH)

442,0 mm × 241,0 mm × 44,0 mm

442,0 mm × 241,0 mm × 44,0 mm

320,0ммх150,0ммх 44,0мм

Тежина

2,5 кг

2,5 кг

1,5 кг

Работна температура

0-40

Работна влажност

10-95% (без кондензација)

Перформанси на производот

Пропусна моќност(Стандард / Макс)

1,5 / 2Gbps

1 Gbps

1 Gbps

Пропусна моќ на IPSec

700Mbps

600Mbps

600Mbps

Антивирусен проток

400Mbps

300Mbps

300Mbps

Пропусна моќ на IPS

600Mbps

400Mbps

400Mbps

Истовремени врски (стандардна / максимум)

600K / 1M

200K

200K

Нови HTTP врски во секунда

15K

8 ИЛЈАДИ

8 ИЛЈАДИ

Нови TCP врски во секунда

25K

10К

10К

Параметри на карактеристиките 

Максимални записи за услуги / групи

512

256

256

Максимални записи во политиката

1000

1000

1000

Макс број на зона

32

16

16

Максимални записи на адреса IPv4

512

512

512

Максимални тунели IPsec

2000

512

512

Истовремени корисници (стандарден / максимум)

8/800

8/150

8/150

SSL VPN врска(Стандард / Макс)

8/500

8/128

8/128

Максимални рути (само верзија IPv4)

1024

512

512

Макс VSYS поддржан

НА

Макс виртуелен рутер

2

2

2

Тунели Макс ГРЕ

32

8

8

Типична примена
За претпријатијата и давателите на услуги, DCFW-1800E NGFW може да управува со сите нивни безбедносни ризици со најдобро распространетата IPS индустрија, проверка на SSL и заштита од закани. Серијата DCFW-1800E може да се распореди на работ на претпријатието, хибридниот центар за податоци и низ внатрешните сегменти. Повеќекратните интерфејси за голема брзина, високата густина на портот, врвната безбедносна ефикасност и високата пропусност на оваа серија ја одржуваат вашата мрежа поврзана и безбедна.

1800-2

 

 

 

Информации за нарачката

Заштитен ид на NGFW

DCFW-1800E-N9040

Безбедносен порта од висока класа 10G од операторот
Максимално проширување до 42 x 1G интерфејси, 16 x 10G интерфејси. Стандардно со 4 x 10/100/1000 Base-T порти, 4 x 1G SFP порти, еден HA интерфејс, еден приклучок за управување, четири експанзиони слотови, дизајн на вишок на двојно напојување со hot-swap.

 DCFW-1800E-N8420

Безбедносен порта за врвни Gigabits од класа на превозникот
Максимално проширување до 42 x 1G интерфејси, 18 x 10G интерфејси. Стандардно со 4 x 10/100/1000 Base-T порти (Вклучи две бајпас порти), 4 x 1G SFP порти, 2 x SFP + порти, еден HA интерфејс, една управувачка порта, четири експанзиони слотови, вишок на двојно напојување со hot-swap дизајн

 DCFW-1800E-N7210

Безбедносен порта за врвни Gigabits од класа на превозникот
Максимално проширување до 28 x 1G интерфејси. Стандардно со 6 x 10/100/1000 Base-T приклучоци, 4 x 1G SFP приклучоци, еден HA интерфејс, еден управувачки приклучок, два експанзионални слотови, дизајн на вишок на двојно напојување со hot-swap.

 MFW-1800E-8GT

8 x 10/100/1000 Base-T порти модул, може да се користи на N9040, N8420 и N7210.

 MFW-1800E-8GB

8 x 1G SFP порти модул, може да се користи на N9040, N8420 и N7210.

 MFW-1800E-4GT-B

4 x 10/100/1000 Base-T порти модул за бајпас, може да се користат на N9040, N8420 и N7210.

 MFW-1800E-4GT-P

4 x 10/100/1000 Base-T порти PoE модул, може да се користат на N9040, N8420 и N7210.

 MFW-N90-2XFP

2 x 10G XFP порти модел, може да се користи на N9040 и N8420.

 MFW-N90-4XFP

4 x 10G XFP порти модел, може да се користи на N9040 и N8420.

 MFW-1800E-8SFP +

8 x 10G SFP + порти модел, може да се користи на N9040 и N8420.

DCFW-1800E-N6008

Голем портал за безбедност на ниво на кампус Гигабит
5 x 10/100 / 1000M Base-T приклучоци, 4 Gigabit Combo приклучоци, дизајн на вишок на двојно напојување

DCFW-1800E-N5005

Безбедносен портал за мало и средно претпријатие
9 x 10/100 / 1000M етернет порти, 1U

DCFW-1800E-N3002

Безбедносен портал за мало и средно претпријатие
9 x 10/100 / 1000M етернет порти, 1U

DCFW-1800E-N2002

Безбедносен портал за мало претпријатие
9 x 10/100 / 1000M Ethernet порти, интегриран Wi-Fi модул, поддршка за надворешен 3G модул, 1U работна кутија, не може да се инсталираат на решетката од 19 инчи.

Лиценца за NGFW

DCFW-SSL-лиценца-10

Лиценца DCFW-SSL за 10 корисници (треба да се користи со безбедносен портал)

DCFW-SSL-лиценца-50

Лиценца DCFW-SSL за 50 корисници (треба да се користи со безбедносен портал)

DCFW-SSL-лиценца-100

Лиценца DCFW-SSL за 100 корисници (треба да се користи со безбедносен портал)

DCFW-SSL-UK10

10 USB хардверски клуч SSL VPN (треба да се користи со безбедносен портал)

USG-N9040-LIC-3Y

Лиценца за надградба на 3 години на целата библиотека со одлики USG за DCFW-1800E-N9040
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N9040-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N9040
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација

USG-N8420-LIC-3Y

3 години лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N8420
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N8420-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N8420
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација

USG-N7210-LIC-3Y

Лиценца за надградба на 3 години на целата библиотека со одлики USG за DCFW-1800E-N7210
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N7210-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N7210
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација

USG-N6008-LIC-3Y

3-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N6008
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N6008-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N6008
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација

USG-N5005-LIC-3Y

3 години лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N5005
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N5005-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N5005
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација

USG-N3002-LIC-3Y

Лиценца за надградба на 3 години на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N3002
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N3002-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N3002
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација

USG-N2002-LIC-3Y

3 години лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N2002
Вклучувајќи:
3 години лиценца за надградба на базата на податоци за вируси
Лиценца за надградба на библиотеката за класификација на 3 години
3 години лиценца за надградба на библиотеката со одлики на IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 3 години

USG-N2002-LIC

1-годишна лиценца за надградба на целата библиотека со одлики на USG за DCFW-1800E-N2002
Вклучувајќи:
Лиценца за надградба на базата на податоци за вируси од 1 година
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна класификација на URL-адреси
1-годишна лиценца за надградба на библиотеката со одлични IPS
Лиценца за надградба на библиотеката за 1-годишна апликација


 • Остави ја твојата порака

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

  Поврзани производи

  Остави ја твојата порака

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја