• CS6570 Dual Stack 100G Data Center Ethernet Switch

    CS6570 прекинувач за етернет Центар за податоци со двоен Stack 100G

    DCN CS6570-48S6CQ-SI е центар за податоци 100G етернет прекинувач, со48 x 10G SFP + и 6 x 100G QSFP28 порти со капацитет за префрлување од 2,16Tbps. CS6570-48S6CQ-SI е специјално дизајниран за центарот за податоци и идеален се користи како TOR прекинувач. Тоа е исплатлив, прекинувач со 10G центри за податоци со висока густина, што може да биде распореден како јадро за претпријатието и основната мрежа на кампусот. Клучни карактеристики и нагласи 100G Uplink Поврзувањето со 100 гигабит етернет на CS6570-SI се постигнува преку топол приклучок од 100 гигабит ...
  • CS6510-48S6Q-HI (R3) Dual Stack 40G Data Center Ethernet Switch

    CS6510-48S6Q-HI (R3) Двоен стек 40G Центар за податоци етернет прекинувач

    Прекинувачот CS6510-48S6Q-HI 40G прекинувач користи напреден дизајн на архитектура за хардвер и софтвер, поддржува вграден модуларен излишен напојување 1 + 1, излишни вентилатори 4 + 1, вентилација и прилагодлива насока на ветерот. Има порти 48 * 10GE SFP + и 6 * 40G QSFP + порти. CS6510-48S6Q-HI е идеален за пристап до сервер до центарот за податоци во облак компјутери и основен прекинувач на мал до среден центар на податоци. За кампусот или друга голема мрежа, CS6510-48S6Q-HI исто така може да биде распореден во агрегација или основен слој како нејзин ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја