Контактирајте не

Седиште (Кина)

Е-поштаsales@dcnglobal.com, dcnsales@digitalchina.com

Телефон: +86 400 810 9119 / +86 (10) 82707033

Адреса: Digital Technology Plaza, No. 9 Shangdi 9th Street, Haidian District, Пекинг, Кина

Европа

Е-поштаsales@dcneurope.eu

Телефон: +48 537 295 995

Адреса: Краков, Полска

Русија

Е-поштаgexp@dcnglobal.com

Телефон: +79153898366

Адреса: Москва, Русија

Индонезија

Е-поштаchristian@dcnind Indonesia.id

Телефон: +62816803072

Адреса: Akакарта, Индонезија


Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја