• WS6000-M500P6 Intelligent Integrated Wireless Controller

  WS6000-M500P6 Интелигентен интегриран безжичен контролер

  WS6000-M500P6 е безжичен контролер со повеќе услуги кој интегрира автентикација, управување со мрежата и контрола на безжичната точка на пристап, со лесно управување, практично одржување, голем капацитет и високи перформанси. Тој е прилагоден за мала и средна мрежа, може да управува до 512 пристапни точки (АП). Со сосема нов интерфејс за работа со работната површина и стил на дизајнирање, WS6000-M500P6 е едноставен за ракување и лесен за одржување и распоредување, што може да ги задоволи барањата на клиентите ...
 • DCWS-6028-C Smart Access Controller

  Паметен контролер за пристап DCWS-6028-C

  DCN DCWS-6028-C е нова генерација на 10G интелигентен безжичен контролер со високи перформанси. Наменет за нова генерација на безжични мрежи со голема брзина, може да управува до 256 безжични точки за пристап (AP) и е погоден за безжична мрежа од мала и средна големина. DCWS-6028-C интегрира точно управување со контролата на корисникот, совршено управување со RF и безбедносни механизми, супер QoS и беспрекорен роаминг, обезбедувајќи моќни функции за контрола на пристап WLAN. DCWS-6028-C има целосен слој со 3 основни забавни прекинувачи ...
 • DCWS-6028(R2) Wired and Wireless Integrated Smart Access Controller

  Wичен и безжичен интегриран паметен контролор за пристап DCWS-6028 (R2)

  DCWS-6028 (R2) е паметен контролор за безжичен пристап (AC) со високи перформанси за средни безжични мрежи, кој може да управува до 1024 пристапни точки (АП). Обезбедува целосен механизам за управување и безбедност на РФ, моќен QoS, беспрекорен роаминг и целосна контрола на АП, може да се користи за конструирање на средна мрежа за кампус, хотел, деловна канцеларија, болница, итн. Со хардвер ASIC, DCWS-6028 (R2 ) може да поддржува пренасочување на стапката на линијата на пакети со податоци IPv4 / IPv6 и да поддржува динамично рутирање ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја