• ES1009G-POE 100M PoE Unmanaged Switch

    ES1009G-POE 100M PoE Не управуван прекинувач

    ES1009G-POE е 100M Ethernet PoE прекинувач, кој обезбедува осум порти 10 / 100Mbps и еден 1000Mbps RJ45 порти за поддршка на пренасочување на брзината на жицата на сите пристаништа, во кои 8 порти имаат PoE функција, го поддржуваат IEEE802.3at и IEEE802.3af стандардот. Како уред за напојување со етернет, тој може автоматски да го детектира и идентификува PoE уредот во согласност со IEEE 802.3at и IEEE 802.3af стандардите и да ја снабдува со енергија преку кабелот. Режимите на работа може да се вклучат со користење на прекинувачот за вклучување на предната ...
  • ES1005D-POE 100M PoE Unmanaged Switch

    ES1005D-POE 100M PoE Не управуван прекинувач

    ES1005D-POE е 100M Ethernet PoE прекинувач, кој обезбедува пет 10 / 100Mbps порти RJ45 за поддршка на пренесување на брзината на жицата на сите пристаништа, во кои 4 порти имаат PoE функција, го поддржуваат IEEE802.3at и IEEE802.3af стандардот. Како уред за напојување со етернет, тој може автоматски да го детектира и идентификува PoE уредот во согласност со IEEE 802.3at и IEEE 802.3af стандардите и да ја снабдува со енергија преку кабелот. Режимите на работа може да се вклучат со користење на прекинувачот за вклучување на предната плоча; ако Ексте ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја