• ES1218P-POE Gigabits PoE Unmanaged Switch

    ES1218P-POE Gigabits PoE Не управуван прекинувач

    ES1218P-PoE е целосен гигабитен не-управуван PoE прекинувач, обезбедувајќи 16 10/100 / 1000Mbps автоматско преговарање RJ45 порти и две 100 / 1000mbps SFP приклучоци, поддржувајќи преносна брзина на сите пристаништа. Како уред за напојување со етернет, тој може автоматски да го детектира и идентификува PoE уредот во согласност со IEEE 802.3at и IEEE 802.3af стандардите и да ја снабдува со енергија преку кабелот. Режимите за работа може да се вклучат рачно; ако е овозможен режимот Extend (мрежно проширување), брзината на ...
  • ES1226P-POE Gigabits PoE Unmanaged Switch

    ES1226P-POE Gigabits PoE Не управуван прекинувач

    ES1226P-PoE е целосно управуван прекинувач на Ethernet PoE со цел гигабити, кој обезбедува дваесет и четири порта RJ45 со 10/100 / 1000Mbps за автоматско преговарање и две SFP порти со 100 / 1000mbps, кои поддржуваат пренасочување на брзината на сите порти. Како уред за напојување со етернет, тој може автоматски да го детектира и идентификува PoE уредот во согласност со IEEE 802.3at и IEEE 802.3af стандардите и да ја снабдува со енергија преку кабелот. Режимите за работа може да се вклучат рачно; ако е овозможен режимот Extend (мрежно проширување), t ...

Остави ја твојата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја