cloud mangement platform
Indoor wireless access point
L3 10G managed ethernet switch
Wi-Fi 6 wireless solution
25G 100G Data Center ToR switch

ЗОШТО НЕ ИЗБЕРЕМЕ?

Добавувач на производи за еднократна комуникација со податоци

Ethernet Switch

Преклопник за етернет

Управувано од технологија

Enterprise

Претпријатие

Wi-Fi

ЗА НАС

DCN - Јунке

Yunke China Information Technology Limited (Претходно име како DIGITAL CHINA NETWORKS LIMITED, DCN накратко), како подружница на Digital China Group (код на акции: SZ000034), е водечки снабдувач на опрема за опрема и решенија. Потекнува од Леново, DCN беше лансиран на мрежниот пазар во 1997 година со филозофија на компанијата „Обично ориентирана кон клиентите, управувана од технологија и претпочитана услуга“.

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Оставете ја вашата порака

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја