Sinau Kasus

Sinau Kasus

  • Jaringan nirkabel Universitas Kehutanan Beijing ing China

    Profil Pelanggan Universitas Kehutanan Beijing (BFU, utawa BJFU) minangka universitas ing Distrik Haidian, Beijing sing fokus ing kehutanan. Iki minangka universitas sing ramah lingkungan sing nuduhake ilmu ilmu, teknik, hukum, seni lan basa ing saindenging jagad. Syarat - Tutup WiFi kinerja dhuwur ...
    Waca liyane
  • FIFA U20 World Cup 2019 ing Polandia

    Profil Pelanggan Piala Dunia FIFA U-20 Ke-22 bakal dianakake ing 6 kutha ing Polandia wiwit 23 Mei nganti 15 Juni ing taun 2019. Kebutuhan - Akses nirkabel kerapatan tinggi - Cakupan lengkap lan wifi performa tinggi - Roaming mulus - Cakupan nirkabel ruangan Aplikasi Larutan DCN Jaringan Internet Sc ...
    Waca liyane
  • DCN mbantu Rostelecom kanggo nggawe jangkoan WiFi deso ing Rusia

    Profil Pelanggan Rostelecom minangka operator telekomunikasi nasional Rusia paling gedhe kanthi jaringan tulang punggung domestik paling gedhe (udakara 500.000 km) ing Rusia lan nyedhiyakake akses "mil pungkasan" kanggo 35 yuta rumah tangga ing saindenging negara. Syarat -Sedhiyakake akses jaringan kanggo pangguna langka ing deso ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita