Ringkesan DCN

DCN- Teknologi Informasi Yunke China Winates

Teknologi Informasi Yunke China Limited, minangka anak perusahaan Grup Digital China (Parent) (Kode saham: SZ000034), minangka peralatan komunikasi data lan panyedhiya solusi utama. Asale saka Lenovo, DCN diluncurake menyang pasar jaringan ing taun 1997 kanthi filosofi perusahaan "Berorientasi Klien, didorong Teknologi lan preferensi Layanan".

DCN fokus ing bidang komunikasi data kanthi lini produk lengkap, kalebu Switch, Wireless, Router, firewall Security lan gateway, panyimpenan, CPE lan layanan Cloud. Kanthi terus investasi ing R&D, DCN minangka panyedhiya solusi IPv6 terkemuka, perusahaan China pertama menang sertifikat IPv6 Ready Gold lan pabrikan pertama menang OpenFlow v1.3 Certificate.

DCN nyedhiyakake produk lan solusi kanggo 60+ negara ing saindenging jagad, lan wis nggawe pusat perwakilan lan layanan ing wilayah CIS, Eropa, Asia, Amerika lan Timur Tengah. DCN nglayani klien kanthi sukses saka Pendidikan, Pamrentah, Operator, ISP, Perhotelan, lan SMB.

Adhedhasar pangembangan independen lan inovasi berkelanjutan, DCN terus-terusan nyedhiyakake solusi jaringan kanthi produk jaringan cerdas, dipercaya lan integral lan layanan kualitas kanggo para klien

Pusat R&D:

image1
image2
image3
image4
image5
image6

Pabrik:

Alamat: No. 1068-3, Jimei North Avenue, Distrik Jimei, Xiamen

image7
image8
image9
image10
image11
image12

Sertifikasi :

image13
image14
image15
image16
image17
image19

Sejarah Pengembangan :

Jaringan IPv6 sing disertifikasi global lan

Bukak tombol pusat data sing ndhukung fitur virtualisasi; Bukak saklar aliran terbuka komersial pertama ing China; Diwenehi proyek IPv6 demonstrasi CNGI Akademi Ilmu Pengetahuan Cina;

Nyedhiyakake 1,2 saklar kanggo jaringan SDN pusat jaringan Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok; Bukak lini produk ganti pusat data

Bukak saklar inti pusat data komputasi generasi sabanjure kanthi arsitektur nutup; Dcnos7.0 diluncurake, lan kabeh produk ndhukung aliran terbuka; Bukak solusi praktis SDN kanggo universal

DCN wis gabung karo organisasi onf ing batch ing China, sing pertama sing lulus sertifikasi konsistensi openflow 1.0

DCN minangka pabrikan domestik pertama sing lulus sertifikasi kesesuaian OpenFlow V1.3

Panel pisau DCN paling tipis ing dunya 802.11ac AP didaftar lan sukses dienggoni ing Zona Demonstrasi Inovasi Independen Nasional Zhongguancun

Perusahaan kasebut ngluncurake APS kelas perusahaan adhedhasar standar WAVE2 802.11ac; nggawe produk telung frekuensi wolung stream AP wl8200-i3 (R2) kanggo nemokake skenario akses kepadatan tinggi;

Seri dolomit generasi anyar berbasis chip cs6570 100g produk pusat data berprestasi tinggi diluncurake. Platform manajemen Imcloud Intelligent Cloud v2.0 diluncurake, sing ndhukung

Didirikan ing 2008, kantor pusat ing Beijing, wis nggawe cabang deklarasi pajak Beijing lan cabang Hong Kong. Saiki, kantor pusat ing Changchun, Shenyang, Dalian, Zhengzhou, Hohhot, Shijiaz


Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita