banner
shengzhou-1
shengzhou-2
banner

Napa PILIH KAMI?

Pemasok Produk Komunikasi Data Setempat

Ethernet Switch

Ethernet Ngalih

Didhukung teknologi

Enterprise

Perusahaan

Wi-Fi

Babagan Kita

DCN - Yunke

Teknologi Informasi Yunke China Limited (Jeneng sadurunge minangka DIGITAL CHINA NETWORKS LIMITED, DCN cekak), minangka anak perusahaan Digital China Group (Kode saham: SZ000034), minangka peralatan komunikasi data utama lan panyedhiya solusi. Asale saka Lenovo, DCN diluncurake menyang pasar jaringan ing taun 1997 kanthi filosofi perusahaan "Berorientasi Klien, didorong Teknologi lan preferensi Layanan".

KATEGORI PRODUK

Ninggalake Pesen Sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita